Over ons

STA Orthopedie is een SEMH erkend orthopedische winkel en instrumentmakerij in Amstelveen onder leiding van Bert Versluijs.

Bert Versluijs is een vakman met meer dan 35 jaar ervaring als orthopedisch instrumentenmaker.  Als geen ander luistert hij naar uw probleem en zal desgewenst in overleg met de behandelend arts zorgen voor de optimale oplossing.

STA Orthopedie is een gespecialiseerd en enthousiast bedrijf. Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon laten weten dat u tevreden over ons bent…. laat het ons weten! info@staorthopedie.nl

Uw beweging is ons doel!

SEMH-headerlogonvos-orthabanda 

Privacy

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw privacy. Deze website verzamelt geen gegevens van u en voldoet aan de eisen van de AVG. Onze uitgebreide privacy verklaring leest u hier.

Klachten

Voor onze klachtenbehandeling zijn wij aangesloten bij

STA Orthopedie streeft er continu naar om de zorg te leveren op basis van uw wensen. Het kan toch voorkomen dat u niet tevreden bent. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we dit samen kunnen oplossen. U kunt met uw klacht ons bellen, schrijven of e-mailen. Een klachtenformulier vind u hier.

Bert Versluijs