Vergoedingen

Voorgeschreven orthopedische voorzieningen vallen in de regel onder de basisverzekering. Dus ook bijvoorbeeld steunkousen, steunzolen en kniebraces. STA Orthopedie heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland en regelt de financiële afhandeling voor u. Een eventuele wettelijke eigen bijdrage wordt in rekening gebracht door de zorgverzekering.

Wij vertellen u graag wat er mogelijk is binnen uw verzekering. Uw beweging is ons doel!

Garantie

Wij garanderen dat onze dienstverlening en producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Voor al onze op maat gemaakte prothesen en orthesen geldt een garantietermijn van twaalf maanden op de toegepaste onderdelen en materialen. Wij kunnen geen garantie geven als er sprake is van gewijzigde medische indicatie/anatomische veranderingen of ongeoorloofd gebruik.
Onze algemene leverings‐, verkoop‐ en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze producten. (Gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s Gravenhage onder nr. 87/1997).
Is het product ouder dan een jaar, dan is het mogelijk dat de reparatiekosten vergoed worden door uw verzekeraar.

Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op dan kunnen wij kijken of wij uw klacht kunnen verhelpen. U kunt met uw klacht langskomen, bellen of e-mailen info@staorthopedie.nl. Ook als u een suggestie voor verbetering heeft of gewoon tevreden over ons bent…. laat het ons weten!

Tevens is er een speciaal klachtenformulier beschikbaar via deze pagina